OM UICUIC-PARTNER

Swedbank

Swedbank

Besöksadress: Bäverns Gränd 17, 3 tr.
Telefon: 018 – 17 35 00

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Med 7,2 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder är vi Sveriges största bank till antalet kunder. För oss är ett starkt samhällsansvar en självklarhet och därför är vi också en mycket stolt samarbetspartner till UIC. Oavsett om du är i startfasen att kommersialisera din idé eller redan har ett snabbväxande företag vill vi vara din naturliga affärspartner.

Vi på Swedbank hjälper dig att skapa förutsättningar för affärer och tillväxt.  I Uppsala har vi två helt nya kontor - i City på Bäverns Gränd 17 respektive vid Gränby Entré i Gränbystaden. Dessutom har vi väl utvecklade telefon, internet- och mobiltjänster, såväl för företaget som för dig som privatperson. Här följer några exempel på vad du kan komma att behöva vår hjälp med:

  • Företagspaket med banktjänster såsom konton, kort, Bankgiro, mobilbank, internet - & telefonbank, ID-skydd företag, faktureringstjänst.
  • Cash Management – Hur du tar betalt så effektivt som möjligt.
  • Affärer med utlandet – Våra hemmamarknader är Norden & Baltikum och med hjälp av våra specialister hjälper vi dig att göra affärer världen över. Koppla in oss i ett tidigt skede så berättar vi mer!
  • Försäkringar & pension – Skräddarsydda försäkringslösningar som passar just dig och företagets behov.
  • Finansieringslösningar – Så att företaget inte binder onödigt mycket kapital.
  • Placeringar – Söker du bättre avkastning på företagets överlikviditet eller står du inför en försäljning? Vi skräddarsyr förvaltning utifrån just dina behov.
  • Juridik – Vi har ett stort kontaktnät med affärsjurister och har även ett samarbetsavtal med Familjens Jurist. Allt för att hjälpa dig med att skapa trygghet för företaget, ev. kompanjoner/delägare och för familjen.
  • Företagsförmedling – Swedbank Företagsförmedling hjälper till med att sammanföra köpare och säljare vid företagsförsäljningar.

Varmt välkommen att kontakta oss på Swedbank!

Kontaktpersoner för UIC-bolag

Daniel Persson, företagschef
018-17 37 13
daniel.persson@swedbank.se

Carl-Johan Björlingson, företagsrådgivare
018-17 37 67
carl-johan.bjorlingson@swedbank.se

Johan Sennström, företagsrådgivare
018-17 37 71
johan.sennstrom@swedbank.se