Utveckla ditt företag i UICs affärsutvecklingsprogram

Fri coachning med UIC

Boka in ett kostnadsfritt och individuellt coachningtillfälle med någon av våra erfarna affärscoacher. Du som vill ha feedback på din affärsidé eller få information om en specifik fråga är välkommen att boka möte med oss.

Boka möte

Anmäl dig till UIC Startup Bootcamp

Under en eftermiddag arbetar du och/eller teamet fram affärsmodellen enligt Lean Canvas, som därefter används till att ansöka till våra affärsutvecklingsprogram. Vi ser gärna att du deltar i UIC Startup Bootcamp innan du söker vidare till UIC Business Startup eller Build.

Anmäl dig nu

Starta, utveckla eller skala upp företaget

 Har du eller ditt företag en innovativ affärsidé?

Vill du starta ett företag? Har du startat företag, men vill få insikter om hur du bygger ett framgångsrikt och mer värdefullt bolag?

Är det dags att ta nästa stora steg, skala upp eller lansera internationellt?

Sök något av UICs affärsutvecklingsprogram!

 

UIC erbjuder affärsutvecklingsprogram för företagandets olika faser, hela vägen från en innovativ idé till att ditt företag blir ett tillväxtföretag. Här får du det affärsutvecklingsstöd, kunskap och nätverk som krävs för att utvecklas, skala upp eller nå en internationell marknad. Resultatet blir kortare tid till marknad och mer konkurrenskraftiga företag.

Bolagen i UICs program får bland annat stöd från UICs nätverk av affärscoacher och UIC-partner inom näringslivet som stöttar dig i ditt arbete med att utveckla företaget snabbt och undvika fallgropar på vägen mot framgång.

Våra UIC-partner